Presentatie en acts

Presentator

EDSON DA GRACA

Deze Kaapverdiaanse Amsterdammer is al jarenlang een vast gezicht in het circuit als één van de meest energieke comedians in Nederland, wat hem meteen uniek maakt. Hij spreekt niet alleen met woorden, maar vooral ook met zijn lange lijf en zijn talloze blikken. Met tomeloze energie raast hij door het podium, grijpt je bij de lurven en laat je niet meer los tot je ongecontroleerd aan het schudden bent van het lachen.

Naast comedian is Edson ook presentator. Zo presenteerde het multitalent het MTV programma Dutch Ridiculousness, vormt hij samen met Tim Senders (Streetlab) het nieuwe presentatie duo van het kinderprogramma Willem Wever en in het komende jaar is hij voor Comedy Central ook de social reporter voor de Roast of Ali B.

In het winterseizoen 2018/ 2019 van het razend populaire programma ‘De slimste mens’ haalde Edson de finaleweek en werd hij de 5e slimste mens van Nederland.

Act

DIO

Met jarenlange ervaring op de grootste podia van Nederland en talloze hits als ‘Tijdmachine’, ‘Dom, Lomp & Famous’ en ‘Stuk’, heeft Dio een enorme reputatie opgebouwd als live-act. Geen wonder dat hij zonder moeite elk publiek plat speelt. Al met al de perfecte festival-act voor wie jong en oud bij elkaar wil brengen!

Act

KARSU

Vanwege Corona kan ook Karsu geen live optredens geven, maar heeft ze vorig jaar concerten gegeven aan Coronapatiënten in VU-medisch Centrum. Ook gaf ze een online concert in het Concertgebouw. Dat optreden kun je hier terugkijken. De Nederlandse zangeres en pianiste Karsu neemt sinds jaar en dag een bijzondere plaats in het Nederlandse muzieklandschap in. Niet alleen beschikt ze over een imposante stem, ze brengt ook een unieke mix van pop, jazz en Turkse muziek. En ook voor reggae en fado kun je terecht bij de muzikante met Turkse roots.

Act

JUSTIN SAMGAR

Justin Samgar is een spoken word-artiest, schrijver, dichter, storyteller, woordkunstenaar of hoe je het ook wilt noemen. Hij houdt van het podium maar ook zeker van het creatieve concept ontwikkelen, alleen of in samenwerking. Zijn menselijke verhalen leggen gevoeligheden bloot maar zijn juist door hun breekbaarheid krachtig. Je onthoudt Justin door zijn sympathieke stemgeluid en het hypnotiserende ritme in zijn voordracht.

Act

FURIOUS FLOW

Energie, humor en broederschap zijn de sleutelwoorden van Furious Flow. Deze crew is alles behalve een alledaagse dansgroep. In hun samenwerking staat de liefde voor elkaar en voor de dans voorop. Dit in combinatie met een flinke dosis humor zorgt iedere show weer voor een daverend succes. In 2007 besloten Caggie en Shaggy hun ideeën te bundelen en een crew te vormen die al snel uitbreidde met Patrick, Ryan, Niels, Jeffrey en Juvat. Deze formatie bleek een succesformule en de jongens spreken dan ook over elkaar als familie meer dan collega’s. Alle zeven leden hebben een individuele carrière in de professionele danswereld en zijn werkzaam als docent, uitvoerend danser en\of choreograaf. Ook zijn een aantal van hen te zien geweest in bekende televisieshows als ‘So You Think You Can Dance’ en ‘The Ultimate Dance Battle’. Van Furious Flow kan het publiek dan ook altijd een professioneel optreden verwachten met een hoog entertainment niveau.

DJ JASMINE PEREZ

Op ieder feestje is DJ Jasmine Perez een extravagante verschijning – met haar altijd zorgvuldig gekozen excentrieke haardos. Ze draaide op feesten en festivals als Milkshake, Pon Di Pride, Pride Amsterdam en Pussywagon (The House of Vineyard)en is DJ van queer rap duo LIONSTORM. Als performer en DJ is zij de muzikale lijm in HNT nieuwste voorstelling TORI ism RIGHTABOUTNOW. De clubs zijn misschien gesloten, maar aanstaande zondag draait Jasmine als vanouds veelzijdige en altijd dansbare beats.